Infografika

Humbjet ushtarake të Rusisë në Ukrainë

Humbjet ushtarake të Rusisë në Ukrainë
11:14 | 11 Prill 2022
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera