[wp-story]

Lajme

Hoxhaj: Mirënjohës ndaj grave dhe burrave që miratuan Kushtetutën e Kaçanikut

Hoxhaj: Mirënjohës ndaj grave dhe burrave që miratuan Kushtetutën e Kaçanikut
11:39 | 07 Shtator 2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh edhe nënkryetar i PDK-së, Enver Hoxhaj, në 29 vjetorin e themelimit të Kushtetutës së Kaçanikut, ka thënë se ajo është një nga aktet e para të themelimit të Republikës së Kosovës.

Hoxhaj, në Facebook, ka thënë se sot u bënë 29 vjet nga një prej ngjarjeve më të rëndësishme të krijimit të shtetit tonë të pavarur dhe sovran, miratimit të Kushtetutës së Kaçanikut.

“Sot u bënë 29 vjet nga një prej ngjarjeve më të rëndësishme të krijimit të shtetit tonë të pavarur dhe sovran, miratimit të Kushtetutës së Kaçanikut. Do të ju jemi përherë mirënjohës, grave dhe burrave që më 7 shtator 1990, edhe pse në kushte të rënda të okupimit, me guxim dhe përkushtim ndaj atdheut, miratuan një nga aktet e para të rrugëtimit tonë për themelimin e Republikës së Kosovës!”, ka shkruar Hoxhaj.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera