Lajme

Hoxha nga Mitrovica pajton çiftin e ndarë tash e 17 vite

Hoxha nga Mitrovica pajton çiftin e ndarë tash e 17 vite
08:31 | 30 Gusht 2020

Hoxhë Fatmir Latifaj nga Mitrovica, i njohur për pajtimet që kryen njerëzve anë e kënd Kosovës, ka kryer sot pajtimin e radhës.

Sot, në ditën e Ashures, ditë e veçantë në kalendarin Islam, hoxha nga Mitrovica ka pajtuar një çift të ndarë pas plot 17 vitesh ndarje.

“Me datën 29.08.’20 në ditën e fitores së Musaut alejhisselam kundrejt Firaonit simboli i zullumit dhe tiranisë arrita t’i pajtoj&bashkoj çiftin bashkëshortorë pas 17 vitesh ndarje… Vërtet emocionet dhe lotët n’a vërshuan kur fëmijët i përqafuan prindërit e ndarë padrejtësishtë…”, ka shkruar hoxha nga Mitrovica

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera