[wp-story]

Lajme

Hoxha i përjashtuar nga BIK’u: Namazi nuk është shtylla kryesore e islamit

Hoxha i përjashtuar nga BIK’u: Namazi nuk është shtylla kryesore e islamit
09:54 | 06 Shtator 2019

Drilon Gashi është imami që u përjashtua nga Bashkësia Islame e Kosovës për shkak të bindjeve të tij në lidhje me evolucionin.

Së fundi ai ka bërë edhe një deklaratë interesante rreth fesë islame.

Gashi ka thënë se myslimanët janë mashtruar nga ata që kanë thënë se “namazi është shtylla kryesore e fesë”.

Namazi, që përkthyer bukfalisht në gjuhën shqipe do të thotë “falja”, është në fakt një prej Pesë Shtyllave të besimit islam dhe një detyrim për çdo mysliman.

Por, hoxhë Driloni e mohon një gjë të tillë, duke përmendur liderët e korruptuar e tiranë, që e kryejnë namazin por “janë gënjeshtarë, hipokritë e kriminelë që vrasin gra dhe fëmijë dhe njerëz të pafajshëm në emër të Zotit dhe profetit”.

Ai shton se ka plot të tillë edhe në vendet tona.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera