[wp-story]

Lajme

Hoti thotë se është gabim që Qeveria të pyetet për vjedhjen e 2.1 milionë eurove nga Thesari

Hoti thotë se është gabim që Qeveria të pyetet për vjedhjen e 2.1 milionë eurove nga Thesari
11:30 | 15 Janar 2021

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka thënë se pyetja për hetimet për vjedhjen e 2.1 milionë eurove nga Thesari nuk duhet t’i bëhet Qeverisë së Kosovës.

Ai ka shtuar se Qeveria nuk kryen hetime, por ato i bën prokuroria.

“Po e adresoni pyetjen në vendin e gabuar. Ne nuk hetojmë. Hetimet i kryen Prokuroria. Prokuroria speciale është duke bërë hetime. Çdo gjë që kërkon prokuroria, qeveria është në dispozicion plotësisht transparent. Mos e lidhni këtë çështje me këtë qeveri. Është një rast kriminal dhe jemi duke i shkuar deri në fund. Por s’më takon mua e as nuk i di detajet”, ka thënë ai.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera