Lajme

Hoti sot do të takohet virtualisht me bizneset

Hoti sot do të takohet virtualisht me bizneset
08:30 | 04 Korrik 2020

Kryeministri Avdullah Hoti pas vizitës zyrtare në Tiranë sot do t’iu kthehet aktiviteteve në vend.

Ai do të mbajë një takim online me bizneset në Kosovë që po përballen me sfidat e mëdha të pandemisë.

Në takim do të marrin pjesë edhe kryetari i Odës Ekonmike të Kosovës Berat Rukiqi dhe kryetari i Odës Ekonomike Amerikane Arian.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera