Lajme

Hoti e fton opozitën të marrë pjesë në takimin e 4 shtatorit në Washington

Hoti e fton opozitën të marrë pjesë në takimin e 4 shtatorit në Washington
16:42 | 26 Gusht 2020

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti është deklaruar për takimin e 4 shtatorit që pritet të mbahet në Bruksel për vazhdimin e dialogut me Serbinë, raporton Front Online.

Ai njoftoi se sot ka dërgiuar shkresa edhe tek partitë opozitare për të marrë pjesë në delegacion.

“Kemi duke e finalizuar edhe delegacionin që do të marr pjesë i cili kryesohet nga unë si kryeministër,. Do të tentoj që në delegacion t`i përfshijë të gjithës pa përjashtim sepse është një çështje e një rëndësie shtetërore. Është një takim që ne e kemi pritur tash e sa kohë. Unë sot kam dërguar letra edhe tek partitë opozitare që të dërgojnë propozuesit e tyre në këtë delegacion të Qeverisë së Kosovës, në takimin në Shtëpinë e Bardhë dhe në Bruksel”, ka thënë ai.

Hoti theksoi se është i hapur për krijimin e një delegacioni gjithëpërfshirës për dialogun.

“Unë jam i hapur që të krijojmë një ekip gjithëpërfshirës”, ka thënë ai. /Front Online

Live

🔴DREJTPËRDREJT – Qeveria e Kosovës mban mbledhjen e radhës

Posted by Front Online on Wednesday, August 26, 2020

 

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera