Lajme

Historia i dhimbshme e 31-vjeçarit nga Prishtina, i rikthehet sëmundja, i duhet edhe njëherë ndihma juaj

Historia i dhimbshme e 31-vjeçarit nga Prishtina, i rikthehet sëmundja, i duhet edhe njëherë ndihma juaj
10:07 | 23 Gusht 2020

Astrit Islami, 31 vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt disa muaj më herët ishte diagnostifikuar me sëmundjen Leukemi Akute dhe për shërimin e tij ka qenë e domosdoshme të dërgohet jashtë vendit.

Astriti ishte trajtuar në Turqi dhe ka bërë transplantin e palcës kockore nga vëllau i tij, mirëpo fatkeqësisht Astritit i është rikthyer sëmundja dhe gjendja e tij shëndetësore është kritike. Pas përkeqësimit të gjendjes, Astriti është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin mjekësor.

Kosto për trajtim dhe transplant të palcës kockore kushton 150.000 Euro prej te cilave 30.000 janë siguruar nga Fondi I Sigurimeve Shendetesore te Kosoves mirëpo pjesa tjeter është e papërballueshme për familjen e Astrit Islamit andaj kërkojmë ndihmën e qytetarëve si herën e parë, në mënyrë që ta shpëtojmë Astritin.

Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin,
Mund të kontriboni përmes llogarise Bankare

Raiffeisen Bank Kosovo
Emri i mbajtësit te llogarisë: Fatmir Islami (Babai)

Nr. I llogarisë(IBAN): 1501070000168757 (Per Kosovë)
Nr. I llogarisë(IBAN): XK051501070000168757 (Per donacione jashte Kosovës)

Swift Kodi: RBKOXKPR
Adresa: Dashec, Skenderaj

Numrat kontaktues: Fatmir Musli Islami (Babai): 049-848-609 & 045-332-101
Arbios Fatmir Islami (Vllau): 049-338-872

KEDS e KESCO, përmes aktiviteteve të shumta, i bashkohen fushatës kundër Dhunës me Bazë Gjinore

Të tjera