Hill tha gjithashtu se sot ka qenë në kontakt me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, për të diskutuar me të për ngjarjet në veri të Kosovës dhe ndikimin e tyre të mundshëm në të ardhmen e Serbisë.