Lajme

Haxhiu: Rreziku i shkëmbimit territorial nuk ka kaluar, Thaçi dhe Vuçiq ende janë në ata binarë

Haxhiu: Rreziku i shkëmbimit territorial nuk ka kaluar, Thaçi dhe Vuçiq ende janë në ata binarë
19:17 | 19 Qershor 2020

Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se shkëmbimi territorial nuk ishte as paranojë as shpikje e Lëvizjes Vetëvendosje.

“Për ata që s’besonin sot u vërtetua edhe njëherë. Por, ky rrezik ende nuk ka kaluar sepse inciuesit e këtij pazari, Thaçi-Vuçiq ende vazhdojnë të jenë në këta binarë. Prandaj duhet angazhim maksimal për t’i ndaluar projektet e tyre të rrezikshme”, është shprehur Haxhiu.

“Rifillimet e mbrapshta pa i ndryshuar premisat e dialogut dhe pa ndërruar ata që e kanë sjellur vendin në këtë pikë do të kenë rezultate të këqija. Mirëpo, këta përfaqësues ilegal e ilegjitim nuk do të mund të sjellin marrëveshje për Kosovën”.

Më mirë në Kosovë se në Gjermani

Të tjera