Lajme

Haradinaj-Stublla: Dalja e shqiptarëve të Luginës për të votuar listën e përbashkët të tyre, është detyrë parësore

Haradinaj-Stublla: Dalja e shqiptarëve të Luginës për të votuar listën e përbashkët të tyre, është detyrë parësore
15:08 | 21 Qershor 2020

Ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla tha se dalja e shqiptarëve të Luginës për të votuar listën e përbashkët të tyre sot, është detyra parësore për avancimin e idealeve tona kombëtare dhe realizimin e të drejtave shtetërore.

“Përkrahja dhe rreshtimi pas Koalicionit të Luginës së Bashkuar sot bëhet si një pikënisje shembull për unitetin e faktorit politik shqiptar në rajon e kudo në botë”, shkruan ajo.

Uniteti politik shqiptar në Luginën e Preshevës është i rëndësisë historike.

Përkrahja dhe rreshtimi pas Koalicionit të Luginës së Bashkuar sot bëhet si një pikënisje shembull për unitetin e faktorit politik shqiptar në rajon e kudo në botë.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera