Lajme

Hapet sot ekspozita “Uniforma blu gjatë pandemisë COVID-19”

Hapet sot ekspozita “Uniforma blu gjatë pandemisë COVID-19”
08:29 | 08 Shtator 2020

Hapet ekspozita “Uniforma blu gjatë pandemisë COVID-19”.

Ekspozita Uniforma blu gjatë pandemisë COVID-19” do të hapet sot në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë.

Kjo ekspozitë që do të hapet në ora 12:00, po bëhet nga organizata joqeveritare “Culturat” Prishtinë në bashkëpunim me Policinë e Kosovës.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera