[wp-story]

Kronika

Hajnat në Prishtinë futen në një zyre dhe vjedhin të gjitha paratë

Hajnat në Prishtinë futen në një zyre dhe vjedhin të gjitha paratë
21:49 | 23 Tetor 2020

Hajnat në Prishtinë futen në një zyre dhe vjedhin të gjitha paratë

Një vjedhje ka ndodhur në rrugën Ilir Konushevci në Prishtinë, përgjatë ditës së sotme.

Janë siguruar pamjet ku shihen dy hajna duke hyrë me forcë brenda një zyre.

Profesori amerikan pas vjedhjes në Thesar: Kosova edhe pas 12 vjetësh pavarësi po dështon ta luftojë korrupsionin

Ata shihen duke vjedhur të gjithat paratë që ishin brenda lokalit.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera