Lajme

Hajnat i vjedhin tre lopë me vlerë prej 4 mijë eurosh në Tërstenik të Pejës

Hajnat i vjedhin tre lopë me vlerë prej 4 mijë eurosh në Tërstenik të Pejës
21:11 | 28 Shtator 2022

Bagëtitë që ia lanë, edhe ia ushqyen që të mos bëjnë zhurmë.

E për tri nga to që hajnat ia morën Sadik Berishës nga Tërsteniku i Pejës rruga e bartjes nuk ishte e lehtë.

Hajnat ishin të detyruar të kalojnë përmes kallamoqit, andaj e dëmtuan atë.

Më i madh se ky dëm, ishte ai që iu shkaktua pronarit të gjedheve.

Lopët që ia vjedhen Sadik Berishës, i kushtuan rreth katër mijë euro.

Ndonëse nuk i përmend me emra dyshon se këtë ia bëri dikush i njohur.

Nga policia u njoftua se po këtë fshat u vodhën edhe dy lopë të tjera me vlerë të 2 mijë e 500euro.

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company

Të tjera