[wp-story]

Ekonomi

Guvernatori Mehmeti priti u.d e drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit

Guvernatori Mehmeti priti u.d e drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit
14:44 | 06 Tetor 2020

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti, ka pritur të martën u.d drejtorin e Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku.

Gjatë takimit guvernatori Mehmeti ka falënderuar Mazrekun për punën e deritanishme si drejtor i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, deri sa e ka uruar dhe ofruar përkrahje në ushtrimin e përgjegjësive të reja.

Në anën tjetër, Mazreku gjatë takimit të parë në cilësinë e u.d drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit ka falënderuar për përkrahjen e vazhdueshme guvetrnatorin Mehmeti.

Mehmeti dhe Mazreku janë dakorduar për vazhdim të bashkëpunimit mes dy Institucioneve Bankës Qendrore të Kosovës dhe Byrosë Kosovare të Sigurimit. / Front Online / 

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera