Kronika

Grabitje me armë në një pompë të derivateve në Lipjan

Grabitje me armë në një pompë të derivateve në Lipjan
13:36 | 13 Gusht 2022

Një person ka raportuar se për derisa ishte në vendin e punës në pompën e derivateve dy persona të maskuar dhe nën kërcënim të armës i kanë grabitur mbi 400 euro.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, rasti ka ndodhur të premten rreth orës 21:33 në fshatin Poturovc, në Lipjan.

Tutje në raport, thuhet se rasti është duke u hetuar.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se për deri sa ishte në vendin e punës në pompën e derivateve dy persona të maskuar dhe nën kërcënim të armës i kanë grabitur mbi 400 euro para të gatshme. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.

Ambasadorja e parë e Izraelit në Kosovë, e impresionuar me punën në Comodita

Të tjera