Bota/Rajoni

Gostivar, të premten kryhet spërkatja kundër mushkonjave

Gostivar, të premten kryhet spërkatja kundër mushkonjave
18:04 | 17 Qershor 2020

Faza e parë e dezinsektimin sezonal në Komunën e Gostivarit do të kryehet të premten më 19 qershor. Spërkatja do të kryhet nga mesnata dhe do të zgjasë deri në orët e hershme të mëngjesit.

Në rast të motit të ligë, sipas njoftimit, dezinesktimi do të anulohet ditën e ardhshme apo atë ditë kur do të përmbushen kushtet.

Komuna ju bën apel bletarëve që t’i ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtje të bletëve dhe të sigurojnë mjaftueshëm ujë për t’i mbajtur bletët mbyllur për 5-6 orë përderisa zgjat dezinfesktimi

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera