Lajme

Gjyshinca i VV-së: Kujtim Shala e Arben Gashi më sulmuan, e vërtetojnë edhe incizimet

Gjyshinca i VV-së: Kujtim Shala e Arben Gashi më sulmuan, e vërtetojnë edhe incizimet
16:10 | 28 Korrik 2020

Deputeti i LVV’së, Gazmend Gjyshinca ka deklaruar se është sulmuar sot nga deputetët e LDK’së, Kujtim Shala e Arben Gashi.

“Na u është pamundësu fjala ede në mbledhje edhe në korridor ku ka nisur sulmi, ka nisur sulme verbale si nga kryetarja e komisionit, poashtu edhe nga deputetët e LDK’së që nuk po ndodhë për herë të parë”, ka thënë ai, duke treguar edhe si ka ndodhur rasti.

“Unë mbeta pak më vonë pas mbledhjes së komisionit, sepse kisha dokumente të shumta, për shkak të kësaj kam mbetur me vonesë dhe në momentin kur kam dalë në koridor i gjendur në befasi jam sulmuar fizikisht nga Kujtim Shala dhe Arben Gashi. Kujtimit si kolegë edhe gjatë debatit iu kam drejtuar me konsideratën më të lartë si profesor.

Unë me shumë mirësjellje kam kërkuar që të më lërë të qetë që të përfundoj argumentimin tim.

Ajo çka ka ndodhë në korridor është shpërfaqje e një arrogance, kjo është në kuadër të mentalitetit me të cilin është kriju kjo qeveri”, tha ai.

“E kam të vështirë të kuptoj si një akademik mund të bie në këtë nivel. Pa marrë parasysh sfidat ne do të jemi të vendosur që të kundërshtojmë atë që po ndodhë.

Kjo është procedurë që e ka nisur policia që gjendet në zyre të grupit, ne dot ë paraqesim rastin, kam marrë lëndime fizike që janë faktuar si pasojë e goditjeve, ka pasur tentativë që të më gjuajnë drejt hollit të kuvendit që të qërojnë hesape”, shtoi Gjyshinca.

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera