[wp-story]

Lajme

Gjykata në Shkup vendos sot nëse Tomor Morina do të esktradohet apo jo në Serbi

Gjykata në Shkup vendos sot nëse Tomor Morina do të esktradohet apo jo në Serbi
08:56 | 05 Gusht 2019

Gjykata Penale sot do duhet të vendos nëse do të esktradohet apo jo ish pjesëtari i UÇK-së, Tomor Morina, i cili u arrestua në Bllacë me fletë-arrest nga Interpol-I, me kërkesë të Serbisë.

Me qenë se kërkesa për ekstradimin e Tomor Morinës të premten arriti në Ministrinë e Drejtësisë së Maqedonisë dhe e njëjta sot do të dërgohet në Gjykatën Penale.

Kërkesa e ekstradimit do ti dërgohet edhe dy ambasadave, të Kosovës dhe të Britanisë, me qenë se Morina ka dy shtetësi.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera