Lajme

Gjuriq: Ndihmoni shqiptarët me libra – me tanke nuk mund të hyjnë në Kombet e Bashkuara

Gjuriq: Ndihmoni shqiptarët me libra – me tanke nuk mund të hyjnë në Kombet e Bashkuara
09:31 | 27 Korrik 2020

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq ka thënë se “disa vende të NATO-s po konkurrojnë të dorëzojnë armë më të mira dhe më shumë në Prishtinë”.

Ai për televizionin publik serb tha se “nëse doni të ndihmoni shqiptarët në Kosovë, dërgojuni atyre libra dhe mos u dërgoni tanke” sepse siç tha Gjuriq “ata nuk do të hyjnë në Kombet eBashkuara, UNESCO ose Interpol me tanke”.

Gjuriq deklaroi se Serbia është gjithmonë e përkushtuar për paqen, por gjithashtu është e gatshme të mbrojë veten.

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera