Bota/Rajoni

Gjonaj: Marrëveshja Kosovë-Shqipëri në fushën e gjyqësorit finalizohet në mbledhjen e përbashkët

Gjonaj: Marrëveshja Kosovë-Shqipëri në fushën e gjyqësorit finalizohet në mbledhjen e përbashkët
12:28 | 10 Shtator 2020

Ministrja e Drejtësisë së Shqipërisë, Etilda Gjonaj, pas takimit me ministrin e Drejtësisë së Kosovës, Selim Selimi, ka thënë se kanë diskutuar për rritjen e bashkëpunimit sa i përket fushës së drejtësisë.

Ajo në konferencë për medie, ka thënë se Shqipëria do ta ndihmojë Kosovën në procesin e nisur në Reformat në drejtësi.Gjonaj, ka thënë se do të ofrojnë gjithë përvojën e tyre që kanë kaluar që Kosova ta përfundojë këtë proces.

“Eksperienca jonë do të shërbejnë për reformën që Ministria e Drejtësisë së Kosovës ka filluar, do të ndihmojmë përmes grupeve punues t”, tha ajo.Ministrja Gjonaj, përmendi edhe bashkëpunimin ndërgjyqësor, në fushën civile dhe tregtare. Ajo ka thënë finalizimi i këtij bashkëpunimi do të ndodh në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive.“Besoj së këtë do mund ta përfundojmë në mbledhjen e përbashkët mes dy qeverive”, është shprehur ajo.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera