[wp-story]

Lajme

Gjeneral Rama në ditën e Ushtrisë: Forca jonë është shembull në kryerjen e detyrave të saj

Gjeneral Rama në ditën e Ushtrisë: Forca jonë është shembull në kryerjen e detyrave të saj
13:01 | 27 Nëntor 2020

Sot është Dita e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës – Gjenerallejtënant Rrahman RAMA, me këtë rast ka thënë se FSK përkundër sfidave që ka pasur gjatë rrugës, është arritur të formohet një forcë e cila është kontribuuese e sigurisë në rajon si dhe profesionale.

Ai ka thënë se kjo dëshmohet me operacione të ndryshime në rajon e në të cilat ka marrë pjesë FSK-ja.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera