Kronika

Gjenden tri mjete të pashpërthyera në Ferizaj

Gjenden tri mjete të pashpërthyera në Ferizaj
09:22 | 28 Janar 2022

Tri mjete të pashpërthyera janë gjetur në fshatin Gërlicë të Ferizajt.

Rastin në polici e ka lajmëruar një burrë i cili ka thënë se derisa ishte duke punuar ka hasur në tri mjete të dyshuara.

Njësia policore ka bërë sigurimin e vendin të ngjarjes, ndërsa njësia për deminim i FSK-së ka bërë tërheqjen e mjeteve të pa shpërthyera nga vendi i ngjarjes.

Nuk raportohet për ndonjë incident.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera