[wp-story]

Lajme

Gjatë 24 orëve të fundit janë ndaluar tetë persona

Gjatë 24 orëve të fundit janë ndaluar tetë persona
12:42 | 04 Nëntor 2019

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ndaluar për 48 orë tetë persona, si dhe janë bërë dy kërkesa për caktimin e paraburgimit të dy personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale,

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar katër persona të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, në Prokurorinë Themelore në Gjakovë, janë ndaluar tre persona të dyshuar, në tre raste të ndara. Gjithashtu, Departamenti i Përgjithshëm, ka bërë një kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një personi të dyshuar, si dhe, ka bërë një propozim për caktimin e arrestit shtëpiak kundër një personi.

Ndërsa Prokuroria Themelore në Ferizaj, gjatë 24 orëve të fundit, ka ndaluar një person të dyshuar.

Prokuroria Themelore Prishtinë:

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Përgjithshëm, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar një (1) person, pasi që i njëjti dyshohet se ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”, një (1) person me dyshimin se ka kryer veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”, një (1) person me dyshimin se ka kryer veprën penale “Vjedhja në tentativë”, si dhe një person, pasi që i njëjti dyshohet se ka kryer veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”.

Prokuroria Themelore në Gjakovë:

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, në Prokurorinë Themelore në Gjakovë, janë ndaluar tre (3) persona të dyshuar, në tre raste të ndara. Departamenti për të mitur, ka ndaluar një (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 24 orësh për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”, si dhe, Departamenti i Përgjithshëm ka ndaluar, dy (2) persona. Një (1) person të dyshuar, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “ Lëndim i rëndë trupor”, lidhur me veprën penale “ Dhuna në familje”, dhe një (1) person për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “ Rrezikim i trafikut publik”.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):

Prokuroria Themelore në Gjakovë – Departamenti i Përgjithshëm, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, kundër një (1) personi për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Lëndim i rëndë trupor”, lidhur me veprën penale “Dhuna në familje”, si dhe, ka bërë një (1) propozim për caktimin e arrestit shtëpiak, kundër një (1) personi, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Rrezikim i trafikut publik”.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, me urdhër të prokurorit kujdestar, ka ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh, një (1) person, nën dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “Sulmi” lidhur me veprën penale “Dhuna në familje” sipas KPRK-së.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera