Lajme

Gjashtëvjeçari Arian Krasniqi vuan nga leukemia akute, ka nevojë për ndihmën tonë

Gjashtëvjeçari Arian Krasniqi vuan nga leukemia akute, ka nevojë për ndihmën tonë
13:54 | 16 Qershor 2020

Gjashtëvjeçari Arian Krasniqi nga Komuna e Junikut, me vendbanim në Fushë Kosovë, ka nevojë për ndihmë.

Kjo për shkak që i njëjti dy ditë më parë është diagnostifikuar me leukemi akute limfoblastike.

Familja Krasniqi ka kërkuar ndihmë për shërimin e djalit të tyre, pasi që nuk kanë mundësi që të gjitha shpenzimet t’i mbulojnë vet.

Të gjithë ju që keni mundësi dhe dëshironi ta ndihmoni Arianin mund ta bëni këtë duke dërguar para në xhirollogarinë bankare që është më poshtë.

Numri i xhirollogarisë bankare se Islam Krasniqit: XK05 1701018501051065

SWIFT CODE: NLPR XK PR

 

Prince Caffe pjesëmarrës në panairin DUBAI EXPO 2021

Të tjera