Lajme

Gecaj i LDK-së u përgjigjet kritikave nga partnerët e koalicionit rreth dialogut me Serbinë

Gecaj i LDK-së u përgjigjet kritikave nga partnerët e koalicionit rreth dialogut me Serbinë
13:08 | 09 Gusht 2020

Zyrtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Bajram Gecaj, u është përgjigjur kritikave edhe nga partnerët qeverisës rreth dialogut me Serbinë.

Në një shkrim në Facebook, Gecaj thotë se do të ishte e udhës që çështjen e dialogut njëherë e përgjithmonë ta heqim nga domeni i rivaliteteve politike e ta vendosim aty ku e ka vendin – strikt në fushën e interesit nacional.

“Në dialog duhet të involvohen dhe ka vend të mjaftueshëm bash për secilin, përfshirë edhe opozitën”.

Shkrimi i plotë:U them nga përvoja ime personale se dialogu nuk është asfarë privilegj, por një përgjegjësi e madhe dhe pa përfitime individuale. Në dialog duhet të involvohen dhe ka vend të mjaftueshëm bash për secilin, përfshirë edhe opozitën. Prandaj do të ishte e udhës që çështjen e dialogut njëherë e përgjithmonë ta heqim nga domeni i rivaliteteve politike e ta vendosim aty ku e ka vendin – strikt në fushën e interesit nacional.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera