[wp-story]

Lajme

Garda Kombëtare e Ajovës uron Kosovën në 13 vjetorin e Pavarësisë

Garda Kombëtare e Ajovës uron Kosovën në 13 vjetorin e Pavarësisë
23:17 | 17 Shkurt 2021

Garda Kombëtare e Ajovës ka uruar shtetin e Kosovës me rastin e 13 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë.

Përmes një postimi në Twitter, kanë ndarë një fotografi të flamurit të Kosovës me mbishkrimin “duke festuar me partnerët tanë në Kosovë”.

Sot në rastin e 13-vjetorit të pavarësisë së Kosovës para Qeverisë është bërë ngritja e flamurit shtetëror nga Garda Ceremoniale e FSK-së.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera