[wp-story]

Bota/Rajoni

Fshati i besës që nuk flet me gjuhën shqipe, historia e tmerrshme

Fshati i besës që nuk flet me gjuhën shqipe, historia e tmerrshme
11:07 | 10 Janar 2020

Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqipe…

Si u zhduk identiteti i tyre ?

Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin ?

Mos humbisni ‘videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera