Auto

Fotoja e parë e Chevrolet Camaro të re

Fotoja e parë e Chevrolet Camaro të re
08:06 | 20 Qershor 2021

Ndoshta makina më e njohur amerikane e “muskujve” është Chevrolet Camaro dhe këtë vit regjistroi rezultate shumë të dobëta. Vetëm 29,775 kopje të Camaro u shitën, që është 38.9 për qind më pak se një vit më parë. Sigurisht, pandemia e koronavirusit ka ndikuar në rezultatet e shitjeve, por duket se interesi për këtë model është në rënie. Plani është të ndryshojnë atë pasi Camaro i ri do të jetë pjesë e botës garuese NASCAR. Prodhimi fillon në shtator dhe ja si duket Camaro i ri në ngjyrë portokalli./FrontOnline/

 

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera