Lajme

Foto sa një mijë fjalë: Infermierja e QKUK-së shtrydh djersët nga puna me pacientët me COVID-19

Foto sa një mijë fjalë: Infermierja e QKUK-së shtrydh djersët nga puna me pacientët me COVID-19
13:08 | 03 Gusht 2020

Foto sa njëmijë fjalë: Infermierja e QKUK-së shtrydhë djersët nga puna me pacientët me COVID-19

Infermierët e Kosovës pothuajse që 6 muaj janë në vijën e parë të frontit në luftë me COVID-19. Skena si kjo që po e shihni tashmë nuk janë të rralla. Infermierja Shqipe Kadriu shihet duhet e shtrydhur bluzën e saj nga djersët dhe puna.

Aktorja Aurita Agushi, ka ndarë me ndjekësit e saj një fotografi të kësaj infermiereje.

E postimi i saj është shpërndarë në rrjetin social edhe nga deputetja e PDK-së, Valdete Idrizi.

Agushi ka shkruar se tash e sa muaj me orë të tëra pa gjumë, pa pushim dhe larg familjes infermierët e mjekët po qëndrojnë afër pacientëve me COVID-19.

Shkëlqim Devolli takon guvernatorin e Texasit, Greg Abbott, flasin për rritje bashkëpunimi Kosovë – ShBA

Të tjera