Infografika

“Fluturojnë” sërish çmimet në Kosovë, inflacioni në dhjetor 12.1%

“Fluturojnë” sërish çmimet në Kosovë, inflacioni në dhjetor 12.1%
15:40 | 11 Janar 2023
Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera