Lajme

Flasin nga policia për rastin e zyrtarit që u tha se bleu alkool: Ishte jashtë detyrës, kishe blerë lëngje

Flasin nga policia për rastin e zyrtarit që u tha se bleu alkool: Ishte jashtë detyrës, kishe blerë lëngje
09:28 | 17 Gusht 2020

Në rrjete sociale dje kanë qarkulluar pamje në të cilat shihet një zyrtar policor i Policisë së Kosovës në Ferizaj duke hyrë në një dyqan pa maskë, nga i cili del me disa shishe që duken si birra.

Gazeta Sinjali ka kontaktuar majorin Mehmetali Hajdini nga Policia në Ferizaj, i cili ka thënë polici ka qenë jashtë detyrës zyrtare me veturën e tij private dhe se shishet sipas policit kanë qenë pije joalkoolike.

“Sipas verifikimit preleminar, po dyshohet se i njëjti polic ishte jashtë detyrës zyrtare me veturën e tij private dhe sipas raportit i njëjti ka deklaruar se kishte blerë pije joalkoolike Laqin / Fresh. Pra, polici ishte duke u kthyer me veturën e tij private për në shtëpi”, tha ai.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera