[wp-story]

Lajme

Flamuri i Kosovës valvitet në Mekë

Flamuri i Kosovës valvitet në Mekë
07:16 | 13 Gusht 2019

Mbi 3 milion Haxhilerë nga e mbarë bota po kryen ritualin e Haxhit, njëra nga pesë shtyllat e Islamit. Në mesin e tyre janë mbi 1000 qytetar nga Kosova që po marrin pjesë në këtë ritual fetar në Mekë të Arabisë Saudite

Këta të fundit kanë marrë me vete edhe flamurin e Kosovës, ku përmes tij tregojnë vendin e origjinës si dhe shoqërohen të gjithë njëri pas tjetrit gjatë vizitave të tyre në vendet e shenjta Mekë dhe Medine.

FrontOnline ju sjell fotografitë e publikuara nga BIK-u

Haxhilerët nga Kosova të udhëhequr nga kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prishtinës Hetem Sopjani

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera