Ekonomi

Fillon shitja e Bonove të Diasporës, 18 gushti afati i fundit

Fillon shitja e Bonove të Diasporës, 18 gushti afati i fundit
16:19 | 21 Korrik 2021

Nga sot ka filluar shitja e Bonove të Diasporës.

Kështu ka bërë të ditur Ministri i Financave, Hekuran Murati.

Ai përmes një postimi në Facebook tha se mergimtarët kanë të drejtë investimi deri me datën 18 gusht të këtij viti.

Bonot e Diasporës, sipas tij, janë mundësi e mirë që ata t’i investojnë kursimet e tyre, duke i vënë ato në funksion të zhvillimit ekonomik të vendit.

Postimi i tij i plotë:

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera