Bota/Rajoni

Filipçe: Të respektohen masat mbrojtëse kundër Coronavirusit

Filipçe: Të respektohen masat mbrojtëse kundër Coronavirusit
12:09 | 15 Korrik 2020

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe u bënë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat mbrojtëse kundër COVID-19.

“Le të vazhdojmë të respektojmë masat e mbrojtjes kundër COVID-19. Mbajtja e detyrueshme e maskës mbrojtëse. Ruajtja e distancës fizike, të lani duart shpesh”, shkruan Filipçe në Facebook.

Ai shton se kjo është mënyra e vetme për të mbrojtur shëndetin tonë, dhe kështu edhe shëndetin e të dashurve tanë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera