[wp-story]

Tenderët

Festa e Vitit të Ri, presidenti Thaçi shpenzoi 1000 € për verëra cilësore (Dokument)

Festa e Vitit të Ri, presidenti Thaçi shpenzoi 1000 € për verëra cilësore (Dokument)
15:21 | 02 Janar 2020

Zyra e presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçit, ka shpenzuar rreth 1000 euro për blerjen e verërave për Festën e Vitit të Ri 2020, raporton portali
“Front Online”.

I pari i shtetit të Kosovës për t’u furnizuar me verëra cilësore i ka dhënë tenderin Bodrumit të Vjetër, pasi ky i fundit ka ofertuar me një çmim prej mbi 988 euro.

Është interesante se data e hapjes së tenderëve për këtë ofertë ka qenë 18 dhjetor 2019, përderisa dy ditë më vonë është nënshkruar kontrata me kompaninë fituese.

/Front Online/  

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera