Ekonomi / Biznes

Festa e 28 Nëntorit, “Lake Side” nxjerr në treg mega-ofertat

Festa e 28 Nëntorit, “Lake Side” nxjerr në treg mega-ofertat
17:04 | 21 Nëntor 2022

Festa e 28 Nëntorit po afron.

E për këtë datë, hoteli “LakeSide” ka dalë me një mega ofertë.

Akomodimi për një natë, kur përfshihet mëngjesi e SPA-ja, kushton pos 59 euro për person.

79 euro nëse paguani edhe për vaktin e drekës.

Oferta vlen tri ditë: 27, 28 dhe 29 nëntor.

Për rezervime: Tel: +383 48 808 408 (Viber+Whatsapp)

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera