Auto

Ferrari po tërheq më shumë se 23,000 makina për shkak të dështimit të mundshëm të frenave

Ferrari po tërheq më shumë se 23,000 makina për shkak të dështimit të mundshëm të frenave
15:11 | 05 Gusht 2022

Ferrari do të tërheqë 23,555 automjete për shkak të një problemi të mundshëm të frenimit që mund të çojë në një humbje të funksionit të frenimit dhe një përplasje.

Prodhuesi i automjeteve ka tërhequr tashmë rreth 10,000 automjete në tetor 2021 për shkak të të njëjtit problem.

Sipas NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration), kapaku i rezervuarit të lëngut të frenave mund të mos ajroset siç duhet. Nëse kjo ndodh, mund të shkaktojë një vakum brenda rezervuarit dhe rrjedhje të lëngut të frenave, gjë që mund të çojë në dështim të pjesshëm ose të plotë të frenimit.

Tërheqja e re prek një gamë të gjerë modelesh të kompanisë, që datojnë që nga modeli i vitit 2005./FrontOnline/

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera