[wp-story]

Lajme

Fatmiri është kundër 50+1

Fatmiri është kundër 50+1
10:39 | 03 Gusht 2019

Burime brenda Kuvendit Zgjedhor të Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë treguar se për momentin ish-kryetari i LDK-së Fatmir Sejdiu ka kërkuar heqjen e rregullores në statutin e LDK-së ku nënkupton që për të kandiduar për kryetar duhet 50+1 vota, raporton “FrontOnline.net”.

Sipas burimeve për momentin ai është duke mbajtur një fjalim para delegatëve. /FrontOnline.net.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera