Lajme

Faruk Mujka i VV-së bëhet Kryeshef në “Ibër – Lepenc”

Faruk Mujka i VV-së bëhet Kryeshef në “Ibër – Lepenc”
20:56 | 04 Dhjetor 2022

Ish-kryetari i qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë, Faruk Mujka, është zgjedhur Kryeshef Ekzekutiv në Ndërmarrjen Hidroekonomike “Ibër – Lepenc”, në mbledhjen e mbajtur më 1 dhjetor të këtij viti nga Bordi i Drejtorëve.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Mujka, i cili tha se detyrën do ta nis qysh nga nesër, por në vendim thuhet se ai do ta nis detyrën nga data 6 dhjetor.

Mujka, ndërmarrjen “Ibër – Lepenc” e cilësoi si tepër të rëndësishme për zhvillimin ekonomik të Kosovës.

“Vend ideal për të kontribuar dhe treguar aftësitë e duhura menaxhuese në përputhje me pritjet e qytetarëve”.

“Falemnderoj nga thellësia e zemrës të gjithë ata që më kanë besuar, përkrahur dhe mbështetur gjatë këtyre viteve nga sfida në sfidë”, ka shkruar Mujka.

 

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera