Lajme

Familjes së dëshmorit Hamzi Bytyçi, i ndahet një banesë

Familjes së dëshmorit Hamzi Bytyçi, i ndahet një banesë
14:25 | 19 Gusht 2020

Kreu i Suharekës, Bali Muharremaj, ka bërë të ditur se familjes së dëshmorit Hamzi Bytyçi nga Peqani, iu nda një banesë.

Muharremaj përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se Komuna do të ndaj edhe në vazhdim banesa të tjera, derisa të zgjidhet plotësisht çështja e banimit për familjet e dëshmorëve.

Postimi i tij:

Familjes së dëshmorit Hamzi Bytyçi nga Peqani, iu nda një banesë.

Familja e tij sot kanë pranuar çelsat e banesës.
Komuna do të ndaj edhe në vazhdim banesa të tjera, derisa të zgjidhet plotësisht çështja e banimit për familjet e dëshmorëve.

Kujdesi nga institucionet do të vazhdoj, si obligim dhe respekt ndaj atyre që dhanë shumë për lirinë e vendit.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera