[wp-story]

Lajme

Familja kërkon ndihmë financiare për shërimin e Mesut Gashit

Familja kërkon ndihmë financiare për shërimin e Mesut Gashit
14:53 | 31 Dhjetor 2020

Familjarët e Mesut Gashit nga Janjeva kanë kërkuar ndihmë financiare për shërimin e djalit të tyre.

35-vjeçari vuan nga kanceri në gjëndrat limfatike, trajtimi për këtë sëmundje bëhet vetëm jashtë Kosovës dhe kostoja për trajtim është e papërballueshme për familjen.

Për Mesut Gashin kërkohen 150 mijë euro. Të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojnë 35-vjeçarin mund ta bëjnë përmes xhirollogarisë së bashkëshortes së tij: Banka Ekonomike IBAN: XK051401000011864734./Frontonline/

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera