[wp-story]

Lajme

Engelbert Zefaj emërohet zv/ministër në MKRS

Engelbert Zefaj emërohet zv/ministër në MKRS
23:31 | 17 Qershor 2020

Edhe një zëvendësministër i ri është emëruar në Qeverinë Hoti.

Engelbert Zefaj u emërua zv/ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Zefaj më parë pati postin e Drejtorit të Kulturës në Komunën e Pejës.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera