[wp-story]

Auto&Tech

Emmerson kërkon lirimin e Veselit: I kam treguar prokurorit se pse duhet t’i besojë atij

Emmerson kërkon lirimin e Veselit: I kam treguar prokurorit se pse duhet t’i besojë atij
14:35 | 18 Nëntor 2020

Ben Emmerson, avokat i ish-kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit ka thënë se kishte negociatar me Zyrë e Prokurorit të Specializuar për dorëzimin vullnetar të klientit të tij në Gjykatën Speciale.

Emmerson tha se i ka treguar në detaje prokurorit Jack Smith arsyet se pse duhet t’i besohet Veselit për pikën e dorëzimit vullnetar, raporton Gazeta Express.

“Unë i shkruajta z. Smith duke i treguar në hollësi se pse z.Veselit duhet t’i besohet për pikën e dorëzimit vullnetar. Dhe kam kënaqësinë të them se ky proces çoi në një bashkëpunim dhe u krye shumë paraprakisht vetë aktit të arrestimit”, tha Emmerson.

Avokati kërkon që ta mundësojë lirimin me kusht të Kadri Veselit, duke garantuar se ai do të paraqitej për procesin e shqyrtimit të akuzave ndaj tij sa herë që të ketë nevojë.

Synimin e njëjtë për klientin e tij e ka edhe David Hooper, avokat i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit.

Mbahet seanca e radhës e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në Gjykatën Speciale në Hagë.

Mbahet seanca e radhës e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, në Gjykatën Speciale në Hagë.

Posted by Front Online on Wednesday, November 18, 2020

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera