Lajme

Emërohet edhe një zv.ministër nga LDK

Emërohet edhe një zv.ministër nga LDK
21:29 | 17 Qershor 2020

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, po e kompleton kabinetin e tij qeveritar.

Pas emërimit të Muharrem Sfarqës si zëvendësminsitër i Ekonomisë dhe Ambientit, tani Hoti ka emëruar Besart Dreshajn si zëvendësminsitër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqënies Sociale.

Dreshaj ka qenë drejtor për Ubranizëm dhe Planifikim Urban dhe Mjedis në komunën e Istogut.

Ai po ashtu është anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK’së.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera