Lajme

Emërohet Bordi i Drejtorëve në “Trainkos”

Emërohet Bordi i Drejtorëve në “Trainkos”
10:50 | 10 Gusht 2022

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për emërimin e Bordit të Drejtorëve në Ndërmarrjen Publike Qendrore “Trainkos”.

Kryesues i Bordit është emëruar Nol Dedaj.

Dedaj, është një ekspert i fushës së komunikacionit dhe një ligjërues në kolegjin privat “UBT”.

Ndërkaq, anëtarë të bordit të drejtorëve të ndërmarrjes publike të hekurudhave janë emëruar: Astrit Mehaj, Drita Kadriu-Berisha, Blerina Shamolli, Rizah Spanca dhe Shaban Neziri.

Mandati i të emëruarve në bordin e drejtorëve të ndërmarrjes publike qendrore “Trainkos”, zgjat tri vite.

Një delegacion i Prince Coffee viziton plantacionet e kafesë në Indi

Të tjera