Sport

Ekipi i xhudos së Kosovës në pullën postare të Japonisë

Ekipi i xhudos së Kosovës në pullën postare të Japonisë
11:10 | 14 Shkurt 2020

Ky ekip, një respekt të jashtëzakonshëm ka fituar edhe në Japoni, vend ky i njohur për sportin e xhudos.

Japonia ka vendosur në pulla postare ekipin e xhudos së Kosovës, si shenjë e miqësisë dhe respektit.

Lajmi është bërë i ditur nga trajneri Driton Kuka.

Njoftimi i Kukës:

Në Japoni pulla postare me ekipin tonë si shenjë e miqësisë dhe respektit për ekipin tonë!

Punë serioze e Ambasadorit Malazogu për Botërorin e vitit të kaluar si dhe për Lojërat Olimpike sivjet.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera