Lajme

Ekipi i MCC-së në Termokos, takohet me kryeshefin Fisnik Osmani

Ekipi i MCC-së në Termokos, takohet me kryeshefin Fisnik Osmani
11:02 | 28 Shtator 2022

Një delegacion i lartë i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC), i shoqëruar nga ekipi Fondacionit të Mileniumit të Kosovës (MFK), të mërkurën janë takuar me kryeshefin ekzekutiv të Termokosit, Fisnik Osmani, raporton Ekonomia Online.

Kjo vizitë ndërlidhet me mbështetjen që MCC po e jep për modernizimin e sistemit të matjes dhe faturimit të shpenzimeve të ngrohjes.

Gjithashtu, konsumatorët tash e tutje do t’u mundësohet faturimi në bazë të konsumit e jo sipas hapësirës së matur me metra katrorë.

Projekti përfshin pajisen e banesave dhe shtëpive individuale me matës të energjisë termike, instalimin e valvuleve rregulluese termostatike, si dhe alokatoreve të energjisë termike. E gjithë kjo do të jetë falas për të gjithë konsumatorët.

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera