Lajme

Edita Tahiri në mesin e grave më eminente në botë për ndaljen e luftërave dhe krijimin e paqes

Edita Tahiri në mesin e grave më eminente në botë për ndaljen e luftërave dhe krijimin e paqes
14:10 | 28 Shtator 2020

Rrjeti i Grave për Zhvillimin e Paqes (WWPN) ka prezantuar mbi një mijë gra eminente në botë të cilat kanë punuar për ndaljen e luftërave dhe krijimin e paqes.

E në ballinë ku është prezantuar ish-presidentja e Liberisë dhe fituesja e çmimit Nobel është edhe ish-kryenegociatorja e Kosovës në dialogun me Serbinë, Edita Tahiri.

“Rrjeti i Grave për Zhvillimin e Paqes (WWPN) prezenton mbi njëmijë gra eminente në botë që kanë punuar për ndaljen e luftërave dhe krijimin e paqes. Në ballinë janë prezantuara ish presidentja e Liberisë dhe fituesja e çmimit Nobel, kryenegociatorja e Filipineve dhe unë”, ka njoftuar Tahiri.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera