Lajme

Edhe një hap drejtë jetësimit të Spitalit të Podujevës, caktohet përgjegjësi për funksionalizimin e tij

Edhe një hap drejtë jetësimit të Spitalit të Podujevës, caktohet përgjegjësi për funksionalizimin e tij
13:50 | 15 Shtator 2020

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se janë afër një hap për të funksionalizuar Spitalin e Podujevës, vendimi për themelimin e së cilit, ishte marrë në vitin 2016 nga ministri i atëhershëm i Shëndetësisë, por nuk ishte funksionalizuar deri tani.

ShSKUK ka bërë të ditur se ushtruesi i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të këtij institucioni Valbon Krasniqi, ka caktuar doktor Afrim Tahiri, si përgjegjës për funksionalizim të Spitalit të Podujevës.

“Ai ka për detyrë të bëjë planifikimin e kuadrit profesional, teknik-administrativ dhe pajisjeve medicinale. Poashtu, koordinimin, bashkërendimin, monitorimin dhe raportimin e zbatimit të aktiviteteve dhe veprimeve lidhur me funksionalizimin e Spitalit të Përgjithshëm në Podujevë”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Së shpejti funksionalizohet Spitali i PodujevësSë shpejti pritet të funksionalizohet Spitali i Përgjithshëm në…

Posted by Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës on Tuesday, September 15, 2020

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera